Centre unde poți lăsa cadourile

Andana Pan

str. Iuliu Maniu, nr.6

Showroom Kia

str. Vasile Lucaciu, nr. 218

Agrocentrum

str. Mihai Eminescu, nr.3

ShoeBox 2015

cover fb

afis final

Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, Clubul Rotaract Baia Mare TEAM împreună cu Interact Club Baia Mare are plăcerea de a vă invita și în acest an să participați la campania “Shoe Box - Cadoul din cutia de pantofi”, un proiect despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune. După ce anul trecut campania a fost un real succes în rândul băimărenilor, strângându-se peste 500 de cutii și aducând zâmbetul pe buzele unui număr atât de mare de copii, în acest an vrem să continuăm tradiția și să facem și mai multă lume fericită.

În această iarnă, perioada de colectare se desfășoară între 1 și 15 decembrie și venim în întâmpinarea dvs. cu 3 centre de colectare a cadourilor situate pe str. Iuliu Maniu, nr.6 – magazin Andana Pan, str. Mihai Eminescu, nr.3 – sediu Agrocentrum și str. Vasile Lucaciu, nr. 218 – Showroom Kia.

Nouatea anului 2015 o reprezintă faptul că de acum încolo primim doar cutii care conțin lucruri noi, nefolosite și cu etichetă. Ca în fiecare an, campania se adresează fetelor și băieților cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani. În cazul în care luați parte pentru prima dată la proiect vă prezentăm cum se realizează un ShoeBox:

  1. Se ia o cutie de pantofi goală și se împachetează folosindu-se hârtie de cadouri, atât corpul cât și capacul.
  2. Se umple cutia cu ceea ce vreți să dăruiți unui copil, precum dulciuri (neperisabile), rechizite, articole de igienă personală, articole vestimentare, o felicitare de Crăciun pe care să scrieți câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la voi (sunteți liberi să puneți datele dvs. de contact și să păstrați legatura în continuare) sau orice alt cadou de care știți că s-ar bucura copiii dvs. sau de care v-ați fi bucurat dacă erați în locul lor.
  3. Închideți cutia și veniți cu ea la unul din centrele noastre de colectare. Vă rugăm să nu lipiți capacele pe cutii, fiindcă le vom lipi noi atunci când veniți cu ele și vom pune și etichetele speciale cu vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit cutia/cutiile.

Vă așteptăm să participați și în acest an într-un număr cât mai mare la ShoeBox pentru că ne dorim ca iarna aceasta toți copiii să primească cadouri.

TOP